Meer dan 10 jaar ervaring

Recensies

Wilt u ook een beoordeling geven of de beoordelingen lezen? Klik dan op de afbeelding.

Recensies van servicebedrijf Parini ICT op www.zoekcomputerhulp.nl 

 

Parini ICT is een betrouwbare en goede ICT leverancier met goede kennis van technische zaken. Wij werken al een aantal jaren zeer plezierig samen op ICT gebied
Dits en Dutch Dits en Dutch
U zoekt een no-nonsense ICTer,met veel ervaring en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan bent U bij Parini ICT aan het juiste adres! Duidelijkheid,een doortastend beleid en betrouwbaarheid,zijn maar enkele kenmerken. U wilt de andere ontdekken?Maak een afspraak en ervaar het.
Rutgers,W.J
Ik heb goede ervaring met deze ICT dienstverlener en zal zeker de volgende keer weer gebruik maken van zijn diensten en ervaringen. Hij komt netjes langs, geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten en is dus een dienstverlener wat je er van kunt verwachten met je computer, netwerk en allerlei andere problemen zoals software instelling, instaleren en netwerk aanpassingen, kort om een aan radar.
van Dalen
Parini ICT is a small company that supports customers who demanding flexibility and high quality. Parini ICT seeks for the best practical solutions to meet the expectations in costs, time and quality.
RisQit B.V. Risqit BV
Aandacht en kwaliteit. Nakomen van afspraken plus net dat beetje meer. Scherpe prijs. Het is plezierig zaken doen.
Karen Evenaarts
Top werk geleverd!
Paul de Wit
Top bedrijf reageert professioneel en snel, bij mijn schoonmoeder was de PC kapot gegaan en helaas niet meer te repareren. Via via bij Parini terecht gekomen waar wij werden voorzien van een uitstekend advies, prijsstelling en de service niet te vergeten. s,maandags besteld en vrijdag ter plaatse geleverd, geïnstalleerd en uitleg geven aan mijn schoonmoeder hoe met de PC te werken. Kan niet anders zeggen dan CHAPPOO bedankt voor de geleverde diensten.
A. Schuurmans
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, kennis en hulp bij het maken van mijn computer. Ook vind ik het erg plezierig dat er snelle service geboden wordt. De kundigheid en snelheid van handelen is ten zeerste aan te bevelen! Ga zo door!
D. Sittrop
Als u uw laptop of pc wil laten maken dan raad ik u PaRiNi aan. Afspraken worden nagekomen, problemen worden opgelost, indien dit niet verholpen kan worden dan hoort u dit direct. Laptop probleem is verholpen, en prijsopgaaf was netjes besproken voor de laptop al gebracht was. Tevreden, maar dan ook helemaal tevreden
Erwin Letterboer