Meer dan 10 jaar ervaring

Privacy Statement

Privacy- en cookieverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met:

Parini ICT

Gochsestraat 33
6851 JD Huissen
Gelderland
kvk: 09165514
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M 0622693705

Versie: 21-05-2018 versie 1

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

 

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website www.parini.nl verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Parini ICT in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Parini ICT gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Parini ICT, haar relaties en haar medewerkers;

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens;
  • bedrijfsgegevens;
  • functie;
  • btw-nummer;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • technische browserinformatie;
  • cookie ID;
  • klik- en surfgedrag;
  • social media account.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging

Parini ICT maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLS-verbinding.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website mogelijk te maken. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van [Parini ICT] of die van een derde partij.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken geen technische cookies anders dan het cookie beleid voor een goede werking van de site. Deze heeft een bewaar termijn van 1 dag.

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website.

Met analytische cookies kan Parini ICT informatie verzamelen over jouw bezoek aan Parini.nl,  inclusief de pagina's die je op deze sites bekijkt, de links waarop je klikt en de andere acties die je onderneemt. Daarnaast verzamelt Parini ICT bepaalde standaardinformatie die de browser (je surfprogramma) naar elke website verzendt die je bezoekt, zoals het type en de taal van de browser die je gebruikt, de tijd van het bezoek en de link die je volgde om onze sites te bereiken en het ip-adress van de bezoeker. Met deze informatie kan Parini ICT bepalen welke onderdelen van de site goed worden bekeken en waar minder bezoekers komen. Zo kan Parini ICT ervoor zorgen dat de informatie die veel gezocht wordt, ook eenvoudig te vinden is maar ook ongewenste gebruikers blokkeren.

Wij maken gebruik van de analytische cookies van ons webhosting bedrijf Mijn Domein.
Mijn Domein heeft een verwerkingsovereenkomst met Parini ICT opgenomen in haar algemene voorwaarden en privacy voorwaarden welke te lezen zijn op https://www.mijndomein.nl/over-mijndomein/algemene-voorwaarden en https://www.mijndomein.nl/over-mijndomein/privacy.

\

Advertentie cookies

Wij maken geen gebruik van advertentiecookies.

Social media cookies

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als Facebook, Linkedin en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. In hun privacyverklaringen (welke regelmatig kunnen wijzigen), kun je lezen wat deze bedrijven met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Parini ICT heeft geen toegang tot de cookies die eventueel door netwerken van derden zijn geplaatst.

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulppagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere websites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door telefonisch contact met ons op te nemen via 06-22693705 op maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur.

U heeft de volgende rechten:

  •  uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  •  inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  •  het laten corrigeren van fouten;
  •  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  •  intrekken van toestemming;
  •  bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  •  overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

Parini ICT

Gochsestraat 33

6851 JD Huissen

KvK; 09165514

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Parini ICT is een betrouwbare en goede ICT leverancier met goede kennis van technische zaken. Wij werken al een aantal jaren zeer plezierig samen op ICT gebied
Dits en Dutch Dits en Dutch
U zoekt een no-nonsense ICTer,met veel ervaring en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan bent U bij Parini ICT aan het juiste adres! Duidelijkheid,een doortastend beleid en betrouwbaarheid,zijn maar enkele kenmerken. U wilt de andere ontdekken?Maak een afspraak en ervaar het.
Rutgers,W.J
Ik heb goede ervaring met deze ICT dienstverlener en zal zeker de volgende keer weer gebruik maken van zijn diensten en ervaringen. Hij komt netjes langs, geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten en is dus een dienstverlener wat je er van kunt verwachten met je computer, netwerk en allerlei andere problemen zoals software instelling, instaleren en netwerk aanpassingen, kort om een aan radar.
van Dalen
Parini ICT is a small company that supports customers who demanding flexibility and high quality. Parini ICT seeks for the best practical solutions to meet the expectations in costs, time and quality.
RisQit B.V. Risqit BV
Aandacht en kwaliteit. Nakomen van afspraken plus net dat beetje meer. Scherpe prijs. Het is plezierig zaken doen.
Karen Evenaarts
Top werk geleverd!
Paul de Wit
Top bedrijf reageert professioneel en snel, bij mijn schoonmoeder was de PC kapot gegaan en helaas niet meer te repareren. Via via bij Parini terecht gekomen waar wij werden voorzien van een uitstekend advies, prijsstelling en de service niet te vergeten. s,maandags besteld en vrijdag ter plaatse geleverd, geïnstalleerd en uitleg geven aan mijn schoonmoeder hoe met de PC te werken. Kan niet anders zeggen dan CHAPPOO bedankt voor de geleverde diensten.
A. Schuurmans
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, kennis en hulp bij het maken van mijn computer. Ook vind ik het erg plezierig dat er snelle service geboden wordt. De kundigheid en snelheid van handelen is ten zeerste aan te bevelen! Ga zo door!
D. Sittrop
Als u uw laptop of pc wil laten maken dan raad ik u PaRiNi aan. Afspraken worden nagekomen, problemen worden opgelost, indien dit niet verholpen kan worden dan hoort u dit direct. Laptop probleem is verholpen, en prijsopgaaf was netjes besproken voor de laptop al gebracht was. Tevreden, maar dan ook helemaal tevreden
Erwin Letterboer