Meer dan 10 jaar ervaring

ICT Keurmerk (APK)

APK voor uw ICT Apperatuur

Steeds vaker komt het voor dat internet criminelen proberen in te breken op uw apperatuur om misbruik te kunnen maken van uw bankgegevens of het kunnen stelen van uw persoonlijke gegevens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het van belang is uw apperatuur zo goed mogelijk te beveiligen en dat ook aan te kunnen tonen.

Het ICT Keurmerk voorziet hierin.

Parini ICT is speciaal opgeleidt en gecertificeerd om deze keuring te mogen uitvoeren.

Door uw apperatuur te laten keuren welke relevant is bij internetbankieren, een zogenaamde APK te geven, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om uw apperatuur optimaal te beveiligen.

Dit is geen absolute  garantie dat er geen mankement zal kunnen optreden maar stelt u wel in staat om bij internet bank fraude aan te kunnen tonen dat u er alles aan heeft gedaan om uw apperatuur optimale beveiligd te hebben.

Een bank zal uw dan geen verwijt kunnen maken dat u er niet voor heeft gezorgd dat uw apperatuur in staat van optimale veiligheid is. Indien uw apperatuur voldoet aan de keuring ontvangt u een schriftelijk certificaat en een keuringsrapport.
Het certificaat biedt u wel de zekerheidstelling tot € 5000 indien u aan de voorwaarden voldoet die u hier kunt lezen. 

Een keuring kost € 89,-  en neemt ongeveer een uur in beslag (bij een gemiddeld huishouden met maximaal 6 apparaten).

Kleine mankementen worden direct en zonder bijkomende kosten opgelost tijdens de keuring.

Indien uw apperatuur niet voldoet aan de keuring krijgt u een overzicht en raming van de kosten om alsnog aan de keuring te kunnen voldoen.

Geintresseerd? Neem dan snel contact op met Parini ICT. Voorkomen is beter dan genezen.